Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym, możesz zmienić ustawienia z przeglądarce.
-
Język
-
Waluta: PLN
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Kategorie
-
Satake Daichi Nóż do porcjowania 20 cm


Symbol:
549.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu | 24 godziny | ||||||||||||||
Cena przesyłki |
0
|
||||||||||||||
Dostępność |
Mało
|
Kod kreskowy | |
EAN | 4956617805551 |
Zamówienie telefoniczne: 882 935 947
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
Satake Daichi Nóż do porcjowania 20 cm
Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki - po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.
Dane techniczne:
Ostrze - stal 69 warstwowa rdzeń MVS10Cob
Rękojeść - drewno pakka
Twardość - 60 HRC +/- 1
Długość całkowita - 33,2 cm
Długość ostrza - 20 cm
Szerokość klingi - 3 cm
Grubość klingi - ok. 2,1 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 150 g
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Produkty podobne
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również
- Polecamy
369.00
-11%
329.00
329.00
199.00
-15%
169.00
169.00
249.00
-36%
158.99
158.99
509.00
-19%
410.00
410.00
799.00
-13%
699.00
699.00