• Categories
  • Satake Satoru Nóż do porcjowania 21 cm

189.00
piece To the repository
The loyalty program is only available for logged in customers.
Shipping within 24 hours
Shipping price Shortage
Availability Mało

Phone Order: 882 935 947

Leave your phone

Satake Satoru Nóż kuchenny do porcjowania 21 cm

Klasyczny nóż do porcjowania, dzięki któremu można schludnie pokroić duże porcje mięsa na plastry lub mniejsze kawałki, a także oddzielić mięso od kości. Idealnie się sprawdza przy serwowaniu kruchego indyka, pieczonej szynki czy jagnięciny. Najlepiej przytrzymać mięso specjalnym widelcem do porcjowania i kroić je w poprzek włókien.

Dane techniczne:

Ostrze - stal molibdenowo-wanadowa
Rękojeść - bakelit wypełniony mączką drzewną
Twardość - 56-58 HRC
Długość całkowita - 34,3 cm
Długość ostrza - 21 cm
Szerokość klingi - 3,1 cm
Grubość klingi - ok. 2,4 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 151 g

There is currently no comments or ratings for this product.
  • Recently viewed products
  • Other Customers also purchased