• Categories
  • Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Nakiri 17 cm R-2

2899.00
piece To the repository
The loyalty program is only available for logged in customers.
Shipping within 24 hours
Shipping price Shortage
Availability Mało

Phone Order: 882 935 947

Leave your phone

Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Nakiri 17 cm R-2

Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Dane techniczne:

Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń R2
Rękojeść - kość bycza
Twardość - 63 HRC +/- 1
Długość całkowita - 30,5 cm
Długość ostrza - 16,5 cm
Szerokość klingi - 5,5 cm
Grubość klingi - ok. 2,5 mm
Waga - ok. 261 g

There is currently no comments or ratings for this product.
  • Recently viewed products
  • Other Customers also purchased