• Categories
  • Książka „Wyrób konserw w słoikach i puszkach" cz. 1 Krzysztof Leśniewski

The Symbol: 862-000
14,52 €
piece To the repository
The loyalty program is only available for logged in customers.
Shipping within 24 hours
Shipping price Shortage
Availability Mało

Phone Order: 882 935 947

Leave your phone

Książka "Wyrób konserw w słoikach i puszkach" autorstwa Krzysztofa Leśniewskiego to unikatowy zbiór 160 przepisów na domowe przetwory, które pozwalają zachować sezonowe smaki na miesiące lub nawet lata

Książka „Wyrób konserw w słoikach i puszkach" – pozycja nie tylko dla preppersów

Przetwory domowe są nie tylko powodem do dumy każdego domownika, ale dają także pełną kontrolę nad składnikami, dodatkami i procesem ich produkcji. Autor zgromadził i opracował przepisy wykorzystywane na przestrzeni wieków, w tym w okresie PRL-u i czasach wojennych, oferując czytelnikom wiedzę praktyczną i historyczną.

Ta wyjątkowa publikacja wypełnia lukę na polskim rynku książek kulinarnych, skupiając się na tradycyjnych metodach konserwacji żywności.

Informacje o produkcie
Marka Wydawnictwo Gaj
There is currently no comments or ratings for this product.
  • Recently viewed products
  • Other Customers also purchased
This site uses cookies in accordance with the policy. Your use of the site means that they will be placed on your device, you can change the settings of your browser.
i

Newsletter

Subscribe to our newsletter!


get first information about promotions and news straight to your e-mail Inbox