• Kategorie
  • Książka „Wyrób konserw w słoikach i puszkach" cz. 1 Krzysztof Leśniewski

Symbol: 862-000
62,38 zł
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 9,99 zł
Odbiór osobisty 0 zł
Poczta Polska Odbiór w Punkcie 9,99 zł
Paczkomaty InPost 13,99 zł
Poczta Polska 14,99 zł
Kurier Pocztex 2.0 17,99 zł
Kurier GLS (Pobranie) 20 zł
Kurier za granice 99 zł
Dostępność Mało

Zamówienie telefoniczne: 882 935 947

Zostaw telefon

Książka "Wyrób konserw w słoikach i puszkach" autorstwa Krzysztofa Leśniewskiego to unikatowy zbiór 160 przepisów na domowe przetwory, które pozwalają zachować sezonowe smaki na miesiące lub nawet lata

Książka „Wyrób konserw w słoikach i puszkach" – pozycja nie tylko dla preppersów

Przetwory domowe są nie tylko powodem do dumy każdego domownika, ale dają także pełną kontrolę nad składnikami, dodatkami i procesem ich produkcji. Autor zgromadził i opracował przepisy wykorzystywane na przestrzeni wieków, w tym w okresie PRL-u i czasach wojennych, oferując czytelnikom wiedzę praktyczną i historyczną.

Ta wyjątkowa publikacja wypełnia lukę na polskim rynku książek kulinarnych, skupiając się na tradycyjnych metodach konserwacji żywności.

Informacje o produkcie
Marka Wydawnictwo Gaj
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Ostatnio oglądane produkty
  • Inni Klienci kupili również
  • Polecamy
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym, możesz zmienić ustawienia z przeglądarce.