• Categories
  • Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż Nakiri 17 cm VG-10

1989.00
piece To the repository
The loyalty program is only available for logged in customers.
Shipping within 24 hours
Shipping price Shortage
Availability Mało

Phone Order: 882 935 947

Leave your phone

Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż Nakiri 17cm VG-10

Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

Dane techniczne:

Ostrze -  stal 61 warstwowa rdzeń VG-10 
Rękojeść - kość bycza
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 30,0 cm
Długość ostrza - 17,0 cm
Szerokość klingi - 5,0 cm
Grubość klingi - 2,2 mm
Waga - ok. 256 g

There is currently no comments or ratings for this product.
  • Recently viewed products
  • Other Customers also purchased