• Kategorie
  • Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż Nakiri 17 cm VG-10

1989.00
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Odbiór osobisty 0
Kurier GLS 0
Paczkomaty InPost 0
Poczta Polska 14.99
Kurier Pocztex 2.0 17.99
Kurier GLS (Pobranie) 20
Kurier za granice 99
Dostępność Mało

Zamówienie telefoniczne: 882 935 947

Zostaw telefon

Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż Nakiri 17cm VG-10

Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

Dane techniczne:

Ostrze -  stal 61 warstwowa rdzeń VG-10 
Rękojeść - kość bycza
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 30,0 cm
Długość ostrza - 17,0 cm
Szerokość klingi - 5,0 cm
Grubość klingi - 2,2 mm
Waga - ok. 256 g

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Ostatnio oglądane produkty
  • Inni Klienci kupili również